• Expanding Provider

    Of Industrial Solutions

  • Global Certificate

    ISO 9001:2015

  • Award Winning

    Solution Of The Year

Tehnologie High Quality

Gama de produse de înaltă calitate, sunt fabricate cu granule de oxid de aluminiu şi carbură de siliciu, pe suport vlies (material neţesut). Aceste materiale, care oferă performanţe constante şi echilibrate, constituie baza gamei de produse comercializate de noi. Produsele VSM Hight Quality, de o calitate excelentă, asigură perfomanţe de prelucrare şi anduranţă superioare, oferind astfel soluţii de şlefuire economice şi suprafeţe prelucrate la standarde ridicate.

 

Pentru prelucrarea uscată a oţelului inoxidabil sau rezistent la temperaturi înalte recomandăm folosirea produselor nostre Top Size. Datorită unei acoperiri speciale, performanţele de şlefuire cresc şi scade temperatura pe suprafaţa prelucrată.

 

Produse cu oxid de aluminiu (corindon)

 

     

 

         Gama de produse VSM oxid de aluminiu (corindon) se remarcă prin duritate şi anduranţă ridicate. Corindonul este alegerea universală pentru şlefuirea suprafeţelor de metal şi lemn.Produsul este disponibil pe suport rigid, flexibil cu granulatii incepand de la 60 pana la 320.

 

 

 

 

 

 

 

Produse din carbură de siliciu

     

 

        Produsele VSM din carbură de siliciu se remarcă prin duritate înaltă. Astfel, sunt potrivite pentru a prelucra sticlă, minerale, ceramică, porţelan, piatră, titaniu, lacuri, alamă, bronz şi tablă de oţel.Produsul este disponibil pe suport rigid, cu granulatii incepand cu 180,400,600,800.

 

 

 

 

 

Produse Vlies

   

 

         VSM Surface Conditioning Material este un material de şlefuire "tridimensional" pe suprafaţă vlies-nylon, la care granulele abrazive sunt aplicate direct pe suprafaţa fibrelor. Datorită combinaţiilor variate granule-suport, sunt potrivite pentru aproape orice suprafaţă sau operaţie de finisare pretenţioasă. Produsul este disponibil in urmatoarele granulatii :100, 180, 240, 400.