• Expanding Provider

    Of Industrial Solutions

  • Global Certificate

    ISO 9001:2015

  • Award Winning

    Solution Of The Year

Tehnologie High Tech

         Gama High Tech reprezintă cea mai înaltă calitate VSM. Materialul abraziv cu autoascuţire oferă performanţe de şlefuire superioare şi durabilitate îndelungată, fiind o soluţie economică de prelucrare. Mai mult, prin folosirea lor se pot obţine suprafeţe prelucrate de o calitate superioara.
 
       Pentru prelucrarea uscată a oţelului inoxidabil sau rezistent la temperaturi înalte, recomandăm folosirea produselor noastre Top Size. Datorită tehnologie speciale Top Size, performanţele de şlefuire cresc şi scade temperatura pe suprafaţa prelucrată.
 

Produse VSM ® CERAMICS (granule de ceramică)

   

       Gama VSM ® CERAMICS cuprinde produse speciale pentru şlefuiri agresive la rece. Cu aceste produse abrazive, puteţi creşte viteza de prelucrare, în timp ce calitatea suprafeţelor creşte şi se îndepărtează o cantitate sporită din materialul prelucrat.Produsul este disponibil pe suport rigid, flexibil cu granulatii incepand de la 36 pana la 120.

 

 

 

 

 

 

Produse zirconiu-corindon

   

     

      Gama zirconiu-corindon vă permite îndepărtarea unor cantităţi mari de material, datorită randamentului de tăiere mare şi a acoperirii active, concomitent cu scădereaa temperaturii de prelucrare.Zirconiu-Corindon poate fi utilizat in industria metalelor dar si in industria lemnului.                Produsul este disponbil pe suport rigid poliester, cu granulatii incepand  la 36 pana la 320. 

 

 

 

Produse cu granulaţie compactă

   

       Produsele VSM cu granulaţie compactă sunt unelte speciale pentru procese de şlefuire umeda. Pe tot timpul utilizării - de câteva ori mai lung decât al materialelor cu granule obişnuite - caracteristica cea mai importantă este cantitatea constantă a materialului îndepărtat, drept pentru care se obţine o rugozitate constantă a suprafeţelor pieselor prelucrate în serie.

          Acesta este nivelul cel mai înalt de calitate VSM. In comparaţie cu materialele abrazive convenţionale, se reduc timpii morţi în producţie iar suprafeţele prelucrate sunt evident uniforme. Produsul este disponibil pe suport rigid poliester, cu granulatii incepand de  la 60 pana la 600.