• Expanding Provider

    Of Industrial Solutions

  • Global Certificate

    ISO 9001:2015

  • Award Winning

    Solution Of The Year

Termeni si Conditii

ACCEPTAREA ACESTOR TERMENI

Accesul Dvs. si utilizarea acestui website, www.duna.ro, se supune acestor Termeni si Conditii. Nu veti folosi acest website in scopuri ilegale sau interzise prin Termenii si Conditiile care urmeaza. In caz contrar, DUNA TRADE isi rezerva dreptul sa previna sau sa limiteze accesul Dvs. la website, fara notificare prealabila si isi declina orice raspundere, de orica natura, derivand dintr-o astfel de utilizare. Prin utilizarea website-ului acceptati termenii si conditiile din aceasta pagina. Daca nu acceptati Termenii si Conditiile atunci trebuie sa incetati utilizarea website-ului imediat.

RECOMANDARI

Toate informatiile si recomandarile, precum si toate link-urile catre terti disponibile pe acest site sunt oferite, cu buna-credinta. Cu toate ca aceste informatii sunt considerate corecte la data vizualizarii, DUNA TRADE nu prezinta garantii cu privire la caracterul complet, actualizat sau exactitatea acestor informatii.

 Aceste informatii va sunt furnizate, cu conditia ca dumneavoastra  sau oricare alta persoana care primeste aceste informatii, sa faca propriile verificari  inainte de orice utilizare a lor.

In nici un caz, DUNA TRADE, nu este responsabila pentru daune de orice natura care rezulta din utilizarea sau increderea bazata pe aceste informatii sau orice produs care face referinta la aceste informatii. De asemenea, directorii, reprezentantii sau salariatii DUNA TRADE nu pot fi in nici o situatie raspunzatori pentru niciun prejudiciu, de orice natura, decurgand din utilizarea site-ului sau a continutului accesibil pe site, sau din copierea, afisarea sau utilizarea nelegala a acestuia.

Aceste informatii nu trebuie sa fie interpretate ca o recomandare de a utiliza orice informatie, produs, proces, echipament sau formulare care intra in conflict cu orice brevet, drept de autor, sau marca, iar DUNA TRADE nu face nici o declaratie si nu ofera nici un fel  garantie, expresa sau implicita, ca orice utilizare a acestor informatii nu vor incalca orice brevet, drept de autor sau marca inregistrata.

Website-ul este distribuit pe baza “asa cum este” si “atat cat este disponibil”  fara nicio reprezentare sau promovare facuta si fara garantie de niciun fel expresa sau implicita, incluzand dar fara a se limita la garantiile de calitate satisfacatoare, adecvata pentru un anumit scop, neincalcare, compatibilitate, securitate si acuratete.

In limita impusa de lege, DUNA TRADE,  nu va fi trasa la raspundere pentru pierderi directe sau indirecte, pentru pierderi de orice fel (incluzand dar nelimitandu-se la pierderi de afaceri, de oportunitati, de date, de profituri), decurgand din sau in legatura cu folosirea website-ului.

DUNA TRADE  nu ofera nici o garantie ca functionarea website-ului va fi fara intrerupere sau fara erori, ca defectele vor fi corectate sau ca website-ul sau serverul care il face disponibil sunt lipsite de virusi sau orice altceva ce poate fi daunator sau distructiv.

Nicio alta companie nu are dreptul de a face sub nicio forma in numele DUNA TRADE , actualizarea sau corectarea informatiilor distribuite pe Internet sau pe servere Web.

De asemenea, DUNA TRADE  isi rezerva dreptul de a distribui sau corecta continutul siteului in orice moment, fara notificare.

PROPRIETATE INTELECTUALA

Copyright

Drepturile de Proprietate Intelectuala asupra acestui website si asupra materialelor din acesta sau accesibile prin acesta apartin DUNA TRADE. Website-ul, materialele de pe website sau cele accesibile prin acesta si drepturile de proprietate intelectuala inerente nu pot fi copiate, distribuite, publicate, licentiate, folosite sau reproduse in niciun fel fara permisiunea scrisa explicita din partea DUNA TRADE .

Drepturile de proprietate intelectuala includ urmatoarele: orice drept, marca inregistrata, nume inregistrat, design, drept asupra design-ului, copyright, drept asupra bazelor de date, drepturi morale, know how,  informatii confidentiale, drepturi de natura oricaror dintre aceste elemente in orice tara, drepturi de natura competitiei neloiale si drepturi de a da in judecata pentru transmitere sau alte drepturi similare intelectuale si comerciale, inregistrarile si aplicatiile de inregistrare pentru oricare dintre ele.

Informatii Personale

Orice date cu caracter personal care sunt primite pe acest site sunt destinate exclusiv comunicarii, astfel incat sa puteti beneficia de serviciile oferite aici. Nici una din informatiile cu caracter personal nu vor fi comunicate partilor terte sau folosite, in scopuri neautorizate.

ANGAJAMENTUL UTILIZATORULUI

Fiecare vizitator al site-ului DUNA TRADE, care furnizeaza informatii catre DUNA TRADE, cedeaza catre DUNA TRADE drepturile de transfer complet de informatii si autorizeaza utilizarea acestora asa cum considera de cuviinta. Informatiile furnizate de vizitatori vor fi considerate ca neconfidentiale si trebuie sa fie exacte, legale si non-negative.  Vizitatorii sunt considerati ca au luat act de avertizarea de mai sus si ca vor tine cont de fiecare dintre aceste recomandari.DUNA TRADE asigura confidentialitatea datelor cu caracter personal prelucrate si asigura ca acestea sunt stocate strict pe durata necesara realizarii scopurilor in care datele sunt colectate.

Linkuri catre website-urile tertilor

Website-ul poate include linkuri catre website-urile tertilor, care sunt controlate si conduse de altii. Orice link spre un alt website este oferit cu scop strict informativ si nu este o recomandare de accesare a acelui website, iar utilizatorul ia la cunostinta acest fapt si este constient de faptul ca nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul ,disponibilitatea acestor website-uri sau orice dauna care va rezulta din utilizarea website-urilor in cauza.